de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Contact en route

Truus Kersten – info@akkerdistel.nl  – 06-21463507 – voor vragen over de inhoud van cursussen, supervisie en leertherapie

Sophie Mulder – inschrijvingen@akkerdistel.nl  –  voor vragen over organisatie en aanmelding

De Akkerdistel – Distelakkerstraat 7 – 6641 KC Beuningen

 

Routebeschrijving

De Akkerdistel ligt ten noordwesten van Nijmegen. De locatie is goed bereikbaar met de auto. U kunt gratis parkeren. Er zijn twee parkeerplaatsen, één vooraan naast de oprit bij het woonhuis en één helemaal achteraan de oprit, vlakbij de ingang van de praktijk.

Ook met het OV is de locatie goed bereikbaar. Reis met de trein naar NS station Nijmegen en neem vandaar uit bus 5 (ri Beuningen Aalsterveld) of 85 (ri Druten) en stap uit bij Halte Distelakkerstraat. Loop vervolgens de Distelakkerstraat in tot bijna bij de dijk en sla linksaf bij het pad naar nummer 7. Maar misschien nog leuker: neem een OV-fiets en plan de mooie route over de dijk. Sla na de sluis bij Weurt meteen rechtsaf richting de dijk en volg deze weg naar links. Fiets over de dijk tot de Distelakkerstraat en sla hier linksaf. Ga na de witte boerderij (nr 5) rechtsaf het pad op naar nummer 7. Vanaf NS station Nijmegen is deze fietstocht 6 km.

(klik hier voor routebeschrijving)