de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Truus Kersten

Truus Kersten is GZ-psycholoog, supervisor en leertherapeut van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), supervisor van de Vereniging voor Schematherapie (VSt) trainer/supervisor van de International Society of Schema Therapy (ISST). Daarnaast is zij EMDR Practitioner, aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN), en Psychotraumatherapeut, lid van de Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NtVP). Ze is in 1998 gepromoveerd tot Doctor in de Sociale Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Zij werkt als ZZP-er in haar eigen opleidingspraktijk de Akkerdistel en heeft een parttime aanstelling als psychotherapeut in een tbs-kliniek. Ze is gespecialiseerd in Schematherapie bij patiënten met persoonlijkheidsstoornissen, agressie en verslaving. Ze heeft ruim 35 jaar klinische ervaring in de GGZ, Verslavingszorg en Forensische Psychiatrie. Daarnaast heeft ze ruim 17 jaar ervaring als supervisor en opleider op het gebied van schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Ze geeft cursussen en workshops in binnen- en buitenland (onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Italië).

Wilt u meer informatie over haar werkervaring, klik dan hier voor haar CV. Een lijst van haar publicaties is hier te vinden.