de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Supervisie

Tot januari 2025 is er geen plek voor nieuwe supervisanten. Het is niet mogelijk om op een wachtlijst te komen. Wil je graag supervisie van een supervisor met forensische ervaring, kijk dan hier: https://www.akkerdistel.nl/de-akkerdistel/docenten/

Voor supervisie in het kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt en/of registratie bij de Vereniging voor Schematherapie (VSt) kun je Truus Kersten mailen: info@akkerdistel.nl.

Zij geeft in de regel supervisie op dinsdag- en vrijdagochtend. Supervisiesessies duren 60 minuten (enkele sessie) of 90 minuten (dubbele sessie). Tijdens een supervisietraject wordt gewerkt aan competentiegerichte persoonlijke leerdoelen die passen binnen het opleidingskader van de betreffende opleiding.

Voor de opleidingseisen van de VGCt, klik hier.  Aan het begin van een VGCt-supervisietraject wordt een supervisiecontract opgesteld,  klik hier.

Voor het registratiereglement van de VSt, klik hier.  Aan het begin van het VSt-supervisietraject wordt een Supervisiecontract opgesteld waarin competentiegerichte leerdoelen zijn opgenomen, gebaseerd op de scores op de vragenlijst STCS en YSQ. Ook tijdens de supervisie Schematherapie wordt gebruik gemaakt van de STCS, bijvoorbeeld bij het bekijken van video-opnames van therapiesessies. Aan het einde van de Schematherapie-supervisie wordt een supervisieverklaring opgesteld, klik hier: Supervisieverklaring VSt, 2022.