de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Supervisie

Voor supervisie in het kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt en/of registratie bij de Vereniging voor Schematherapie (VSt) kunt u zich wenden tot Truus Kersten door haar te mailen: info@akkerdistel.nl.

Zij geeft in de regel supervisie op de woensdagochtend. Supervisiesessies duren 60 minuten (enkele sessie) of 90 minuten (dubbele sessie). Bij de start van de supervisie wordt een supervisiecontract opgesteld met persoonlijke leerdoelen die passen binnen het opleidingskader van de betreffende opleiding.

Voor de opleidingseisen van de VGCt, klik hier. Aan het begin van een supervisietraject in het kader van de VGCt opleiding wordt een supervisiecontract opgesteld,  klik hier.

Het opleidingskader voor de supervisie Schematherapie is het registratiereglement van de VSt, klik hier. Voor het supervisiecontract dat wordt opgesteld aan het begin van een supervisietraject VSt, klik hier. In de supervisie Schematherapie wordt gebruik gemaakt van een competentielijst die aan het begin en aan het einde van een supervisieperiode ingevuld dient te worden en die ook tijdens het supervisieproces wordt gebruikt, de STCS . Aan het einde van de Schematherapie-supervisie wordt een supervisieverklaring opgesteld, klik hier.

Tarieven voor individuele supervisie: 120 euro per 60 minuten en 180 euro per 120 minuten.

Op dit moment is er geen plek voor nieuwe supervisanten. U kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst. De verwachting is dat u in 2022 aan de beurt bent.