de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Supervisie

Voor supervisie in het kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt en/of registratie bij de Vereniging voor Schematherapie (VSt) kunt u zich wenden tot Truus Kersten door haar te mailen: info@akkerdistel.nl.

Zij geeft in de regel supervisie op dinsdag- en vrijdagochtend. Supervisiesessies duren 60 minuten (enkele sessie) of 90 minuten (dubbele sessie). Bij de start van de supervisie wordt een supervisiecontract opgesteld met compentiegerichte persoonlijke leerdoelen die passen binnen het opleidingskader van de betreffende opleiding.

Voor de opleidingseisen van de VGCt, klik hier. Aan het begin van een supervisietraject in het kader van de VGCt opleiding wordt een supervisiecontract opgesteld,  klik hier.

Het opleidingskader voor de supervisie Schematherapie is het registratiereglement van de VSt: klik hier.  Aan het begin van het supervisietraject wordt een Supervisiecontract opgesteld waarin competentiegerichte leerdoelen zijn opgenomen, gebaseerd op de scores op de vragenlijst STCS en YSQ. Ook tijdens de supervisie Schematherapie wordt gebruik gemaakt van de STCS, bijvoorbeeld bij het bekijken van video-opnames van therapiesessies. Aan het einde van de Schematherapie-supervisie wordt een supervisieverklaring opgesteld, klik hier.

Tarieven voor individuele supervisie: 120 euro per 60 minuten en 180 euro per 120 minuten.

Op dit moment is er geen plek voor nieuwe supervisanten. U kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst. De verwachting is dat u begin 2023 aan de beurt bent.