de Akkerdistel

de Akkerdistel

Praktijk voor opleiding, supervisie en (leer)therapie

Inschrijfformulier Cursus Schematherapie nr 24, jun – dec 2022

Vul s.v.p. onderstaand Inschrijfformulier volledig in. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Druk daarna op de knop “Inschrijfformulier verzenden”. U ontvangt daarna een automatische verzendbevestiging op uw werk-mailadres met het door u ingevulde inschrijfformulier.

Deze verzendbevestiging geldt tevens als officieel inschrijvingsbewijs. Als u geen verzendbevestiging  heeft ontvangen, mail dit dan s.v.p. naar: inschrijvingen@akkerdistel.nl.

Lees vóór inschrijving s.v.p de Algemene Voorwaarden, met name de inschrijvings- en annuleringsregeling.

Zodra er voldoende inschrijvingen voor de cursus zijn, ontvangt u ca. 8 weken voor de start van de cursus een factuur op het door u opgegeven factuuradres. De kosten voor de cursus zijn €2.100,- euro. Dit bedrag dient binnen 30 dagen betaald te zijn.

Persoonsgegevens

Werkgegevens

Factuurgegevens

Relevante vooropleiding en registraties

Als u basispsycholoog of HBO-opgeleid bent zonder (voor)opleiding in de cognitieve gedragstherapie (aspirant gedragstherapeut VGCt) dient u eerst contact op te nemen met Truus Kersten (info@akkerdistel.nl) om te overleggen of u deel kunt nemen aan de cursus.

Accreditatiepunten

Indien u wilt dat wij de accreditatiepunten van de cursus bijschrijven in uw PE online dossier, vul dan s.v.p. onderstaand de registratienummer(s) in